Gordon en Jandino in nieuwe komische spelshow De Gordon tegen Dino Show

Gordon en Jandino in nieuwe komische spelshow De Gordon tegen Dino Show
Jan Versteegh neemt presentatie op zich

Nieuws :

In het voorjaar zullen Gordon en Jandino te zien zijn in De Gordon tegen Dino Show. Zij zijn in deze nieuwe komische spelshow de twee teamcaptains, die elke week met twee bekende gasten de strijd tegen elkaar opnemen. Hun doel is om een lach op het gezicht van het publiek te toveren.

De presentatie is in handen van Jan Versteegh, die de taak heeft om deze chaos in goede banen te leiden. De show zit barstensvol met niet-alledaagse spellen, waarbij de bn’ers flink moeten improviseren. Ook ontbreken de fysieke uitdagingen niet en dat betekent dus gegarandeerd pijnlijke, of in ieder geval ongemakkelijke momenten. Maar natuurlijk wordt er vooral heel veel gelachen. Er is spanning, onrust... en vooral géén gêne.

Elke aflevering eindigt met een finalespel: alle bn’ers hijsen zich voor dit laatste spel in een charmant naaktpak, met daaroverheen een set kleding. Bij elk fout antwoord verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.

De Gordon tegen Dino Show is vanaf het voorjaar van 2019 wekelijks te zien bij SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Jandino in nieuwe komische spelshow De Gordon tegen Dino Show of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV