Nieuwe serie Papadag over het leven van vaders en hun kids

Nieuwe serie Papadag over het leven van vaders en hun kids
Met o.a. Ruben van der Meer en Imanuelle Grives

Kijktip :

De nieuwe NPO 3-serie Papadag draait om de vaders die in het moderne ouderschap de nodige uitdagingen tegenkomen. In de serie proberen zes mannen het vaderschap te combineren met hun werkend bestaan.

Ondanks de grote verschillen tussen de papa’s hebben ze gemeen dat ze moeten dealen met hun kids en hun eigen onvermogen. Gelukkig vinden zij steun bij elkaar en delen zij op hun papadag lief en leed bij de zandbak in het park. In de serie Papadag spelen onder anderen Ruben van der Meer, Hajo Bruins en Imanuelle Grives.

Er ontstaat er een club van mannen die elke donderdag afspreekt bij de zandbak in het park. Hun whatsapp-groep heet dan ook #papadag. Ondanks de grote verschillen, ontwikkelen deze vaders een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens.

Papadag is vanaf woensdag 29 november wekelijks te zien om 20:25 uur op NPO 3. De serie start met een dubbele aflevering.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie Papadag over het leven van vaders en hun kids of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV