Nieuw op Netflix: de films februari 2019

Nieuw op Netflix: de films februari 2019
Isn't It Romantic, Fifty Shades of Grey en nog veel meer

Kijktip :

Netflix heeft weer een groot aantal nieuwe films op het programma staan voor de maand februari. Gids.tv heeft een top 10 van nieuwe titels die deze maand te zien zijn op de streamingdienst.

Bekijk ook deze top 5 van nieuwe Netflix-films en de nieuwe films bij Videoland in februari 2019.

 • Sleepless in Seattle (1 februari)
  Valentijnsdag komt eraan, en daarom brengt Netflix liefde en nostalgie. Tom Hanks en Meg Ryan schitteren in een liefdesfilm waar de afstand een groot probleem is. Lees hier waar je de film Sleepless in Seattle kunt bekijken.

 • Velvet Buzzsaw (1 februari)
  Vreemd maar wel lekker, zo kan je deze splinternieuwe Netflix-Original Velvet Buzzsaw wel noemen. Met een fantastische cast met onder andere Jake Gyllenhaal, Rene Russo en Toni Collette. Lees hier meer over de film Velvet Buzzsaw.

 • Goodfellas (1 februari)
  Met een dikke IMDb-score 8,7 is deze gangsterfilm met Robert De Niro in de hoofdrol een ijzersterke film in het genre. Bekijk hier waar je de film Goodfellas nog meer kan streamen.

 • Fifty Shades of Grey (6 februari)
  Eindelijk is het dan zover. De streamingdienst met rode letters heeft nu dan toch de redroom van Mister Grey binnen gehaald. Stomende sex en liefde met Dakota Johnson en Jamie Dornan in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film Fifty Shades of Grey.

 • Going in Style (9 februari)
  Amerikaanse komische heistfilm met drie senioren in de hoofdrol. Een bankoverval loopt niet zoals het moet lopen met hoofdrollen voor Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin. Lees hier waar je deze film Going in Style nog meer kunt streamen.

 • Gangster Squad (12 februari)
  Ryan Gosling, Sean Penn en Josh Brolin in wederom een misdaadfilm waar de kogels je om de oren vliegen. Lees hier waar je de film Gangster Squad ook nog kan streamen.

 • Identity Thief (15 februari)
  Jason Bateman en Melissa McCarthy in een komische misdaadfilm. Identiteitsfraude is de inzet voor een heleboel misverstanden. Bekijk hier de trailer van de film Indentity Thief.

 • Paddleton (22 februari)
  Wat doe je wanneer je allerbeste vriend opeens terminaal ziek wordt? Het is een vraag die we beantwoord krijgen in de heftig emotionele Netflix-Original Paddleton. Lees hier meer over de film Paddleton.

 • Red Dragon (28 februari)
  Dr. Hannibal Lecter is terug en wordt wederom vertolkt door de fantastische acteur Anthony Hopkins. Deze film is een prequel van The Silence of the Lambs. Lees hier waar je Red Dragon allemaal nog meer kunt streamen.


Rebel Wilson en Liam Hemsworth in Isn't It Romantic

 • Isn't It Romantic (28 februari)
  Gloednieuwe romantische komedie die zo op Netflix wordt geslingerd. Deze vrolijke en romantische Valentijnsklapper is voor iedereen die niet meer in de liefde gelooft. Met hoofdrollen voor Rebel Wilson en Liam Hemsworth. Lees hier meer over de film Isn't It Romantic.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: de films februari 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV