Robert ten Brink terug met BankGiro Miljonairs

Robert ten Brink terug met BankGiro Miljonairs
Quiz is opvolger van Weekend Miljonairs

Nieuws :

Na jaren van afwezigheid keert Robert ten Brink terug met BankGiro Miljonairs. Het programma is de opvolger van Weekend Miljonairs, dat ruim tien jaar lang te zien was op tv.

Kans op één miljoen euro
Het concept van het format is nog steeds hetzelfde. Elke aflevering neemt een kandidaat plaats op een stoel tegenover presentator Robert ten Brink. Om de hoofdprijs van 1 miljoen euro in de wacht te slepen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden met daarbij vier antwoordmogelijkheden. De deelnemer heeft de beschikking over drie hulplijnen. Heeft een deelnemer alle vragen goed? Dan gaat diegene naar huis met één miljoen euro. De deelnemer mag tevens tussentijds stoppen en met een lager bedrag naar huis gaan.

Reactie Robert ten Brink
Robert ten Brink kijkt er naar uit om het programma weer te mogen presenteren: “De terugkomst van BankGiro Miljonairs is voor mij een droom die uitkomt. Ik verheug mij erop om de spannendste quiz ter wereld terug op de buis te brengen.”

BankGiro Miljonairs is vanaf 25 mei elke zaterdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink terug met BankGiro Miljonairs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV