Kees Van Der Spek Ontmaskert deze maand op tv

Kees Van Der Spek Ontmaskert deze maand op tv
Nieuw programma te zien bij RTL 5

Nieuws :

Het eerste programma van Kees van der Spek voor RTL, Kees van der Spek Ontmaskert, is eind deze maand te zien bij RTL 5. In zijn nieuwe programma gaat hij met verborgen camera op pad, om criminelen zoals afpersers, oplichters en fraudeurs te betrappen in zowel binnen- als buitenland. De confrontatie wordt daarbij niet uit de weg gegaan.

Aflevering 1
In de eerste aflevering reist Van der Spek af naar Vietnam waar hij onderzoek doet naar de verboden handel in Neushoornpoeder en tijgervlees. Beide dieren zijn bedreigd en de handel in producten van deze dieren is zeer strafbaar. In de aflevering wordt Van der Spek in contact gebracht met een corrupte parlementariër die meer weet van de handel in deze illegale producten.

Andere onderwerpen
In Nederland is Van der Spek enkele oplichters op het spoor die een huis willen kopen met gedeeltelijk zwart geld. In het Oekraiense Kiev onderzoekt Van der Spek de frauduleuze huwelijksmarkt. Ook brengt hij een bezoek aan het rampgebied rond Tsjernobyl, waar de feiten anders blijken dan toeristen krijgen te horen.

In Florence krijgt Van der Spek het tenslotte stevig aan de stok met zogenaamde studenten die schilderijen verkopen en prikt hij door de oplichting van goudverkopers.

Kees Van Der Spek Ontmaskert is vanaf dinsdag 26 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees Van Der Spek Ontmaskert deze maand op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV