Filmrecensie: The Prodigy

Filmrecensie: The Prodigy
Jackson Robert Scott is horrorkind vol duister kwaad

Film :

Vanaf heden is de nieuwe horrorfilm The Prodigy te zien in de Nederlandse bioscopen. Als ouders geef je alle liefde aan een kind, maar in dit geval wordt deze liefde een hel. Gids.tv heeft de film gezien. Lees hier de filmrecensie van The Prodigy.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Moederinstinct op tilt
The Prodigy vertelt het duistere verhaal van de achtjarige Miles (Jackson Robert Scott), die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder (Taylor Schilling) vermoedt dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie, maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen.

Jackson Robert Scott en Taylor Schilling in The Prodigy

Beoordeling van Gids.tv
Kinderen gaan steeds beter acteren op het witte doek. De inmiddels 10-jarige Jackson Robert Scott (Georgie, herkenbaar aan zijn gele regenjas in de horrorfilm IT) speelt ook in deze film een geloofwaardige en enge rol. De film is dus abbsoluut niet geschikt voor mensen die snel geshockeerd zijn. The Prodigy bewandelt alle clichés uit het horror-genre en doet weinig echt fout. Verwacht geen enorm bloedbad, maar wel een paar zeer spannende momenten. Enger als de horrorfilm Hereditary? Dan wint The Prodigy met een paar punten.


Cast
Naast Jackson Robert Scott (IT) en Taylor Schilling (Orange is the New Black) is ook Peter Mooney (We Were Wolves) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nicholas McCarthy (The Pact).

The Prodigy is vanaf 7 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Horror. Tijdsduur 92 minuten. Lees hier meer over de film The Prodigy.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The Prodigy of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV