Fed Cup-tennis Japan - Nederland live op tv

Fed Cup-tennis Japan - Nederland live op tv
Strijd om plek in Wereldgroep II

Sport :

Het Nederlands team vrouwentennissers speelt op zaterdag 20 en zondag 21 april in het internationale Fed Cup-toernooi tegen Japan. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden de wedstrijden live uit.

Wereldgroep II
Na het verlies tegen Canada in Wereldgroep II speelt het Nederlandse Fed Cup-team de play-offs om terug te keren op het tweede niveau in het vrouwentennis. Daarvoor moet Japan in Osaka worden verslagen. Bij verlies degradeert Nederland naar de regionale zone.

Programma
Op zaterdag worden vanaf 04.00 uur Nederlandse tijd twee enkelpartijen gespeeld. Op zondag zijn vanaf 04.00 uur eerst twee enkelpartijen en daarna een dubbelpartij. Op beide dagen zijn alle tenniswedstrijden te zien op het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees en hoofdkanaal Ziggo Sport Select van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal.

Geen Bertens
De beste Nederlandse tennissters, Kiki Bertens en Arantxa Rus, zijn er niet bij. De wedstrijden worden gespeeld door Bibiane Schoofs, Richel Hogenkamp, Lesley Kerkhove en Demi Schuurs. De Japanse nummer één van de wereld, Naomi Osaka, is er niet bij.

De Fed Cup is zaterdag 20 en zondag 21 april vanaf 04.00 uur in de vroege ochtend te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder zit.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fed Cup-tennis Japan - Nederland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV