Real Madrid - Ajax live op tv in de Champions League

Real Madrid - Ajax live op tv in de Champions League
Return in achtste finales

Sport :

Op dinsdag 5 maart speelt Ajax de terugwedstrijd in de achtste finales van de UEFA Champions League tegen Real Madrid. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag.

Lees hier wanneer de loting voor de kwartfinale is.

Heenwedstrijd
In de Johan Cruijff Arena verloor Ajax met 1-2. Om de kwartfinale te bereiken moet er door Ajax gewonnen worden in Madrid. Real won de afgelopen vijf jaar de Champions League vier keer. In eigen land is het inmiddels uitgeschakeld in de beker en in de competitie is de achterstand op FC Barcelona twaalf punten.

Live op tv
Veronica zendt Real Madrid - Ajax live op tv uit.Vanaf 20.30 uur blikt Hélène Hendriks met Johan Derksen en Ronald de Boer vooruit op het duel.De aftrap is om 21.00 uur. Betaalzender Ziggo Sport Voetbal, onderdeel van het Ziggo Sport Totaal-pakket, zendt de wedstrijd ook rechtstreeks uit. Kijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal zit.

Real Madrid - Ajax is dinsdag 5 maart om 21.00 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Na afloop is de samenvatting van Real Madrid - Ajax te zien hier op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Real Madrid - Ajax live op tv in de Champions League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV