Dit zijn ALLE deelnemers van Temptation Island 2019

Dit zijn ALLE deelnemers van Temptation Island 2019
De koppels en verleiders

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Temptation Island. Vier koppels uit Nederland en België gaan een ultieme relatietest aan.

Tropisch eiland
De deelnemende koppels worden twee weken lang gescheiden op een tropisch eiland. In een resort komen ze terecht bij vrijgezellen van het andere geslacht, de zogenaamde verleiders. Bij de beruchte kampvuursessies krijgen de deelnemers te zien hoe hun partners daarmee omgaan. Lees hier meer over Temptation Island.

De koppels
De vier deelnemende koppels aan Temptation Island 2019 zijn Demi (22) & Sidney (21), Laura (21) & Roger (23), Rodanya (20) & Morgan (20) en Milou (23) & Heikkie (24). In de video hieronder stellen ze zich voor.

De verleiders & verleidsters
Op het eiland zullen de verleiders het de deelnemers zo moeilijk mogelijk maken. Kunnen ze de verleiding van de vrijgezellen weerstaan? De namen van de verleiders hebben wij op een rij gezet. Klik op één van de verleiders om meer over hen te weten te komen. Wij hebben wat onderzoek gedaan naar hun achternamen en social-media-profielen.

De dames zijn:

De heren verleiders:

Kijk onderstaande video's om te zien hoe alle verleiders zich voorstellen.

Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn ALLE deelnemers van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV