Dit is verleidster Kimberly van Temptation Island 2019

Dit is verleidster Kimberly van Temptation Island 2019
Wie zijn alle verleiders en verleidsters?

Nieuws :

Vanaf Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie is verleidster Kimberly Herman van Temptation Island 2019?

Dit is Vlaamse verleidster Kimberly Herman, 21 jaar. Zij komt uit Duffel, een kleine plaats iets boven Mechelen. Zij wilde eigenlijk eerst met haar partner meedoen aan het programma, maar haar relatie ging uit. Vandaar dat ze nu als verleidster mee gaat naar het eiland. Kimberly werkt in Club Roxy in Antwerpen en daarnaast houdt ze van fitness en zal ze na Temptation eventueel een carrière als personal trainer willen starten.

Op Instagram heet de @kimberlyherman_ en ze heeft bijna 8k volgers.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is verleidster Kimberly van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV