Dit is verleider Danicio van Temptation Island 2019

Dit is verleider Danicio van Temptation Island 2019
Wie zijn alle verleiders en verleidsters?

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie is verleider Danicio van Temptation Island 2019?

Dit is de Nederlandse verleider Danicio Codfried, 21 jaar. Hij woont in Amsterdam, en is een echte womanizer. Hij heeft graag aandacht van de vrouwen, is een enorm feestbeest en zodra hij een drankje heeft genomen, opent hij de jacht op de dames. Op Instagram heet hij @danicio.c en heeft hij 5k volgers en op Facebook kun je hem een verzoek sturen op facebook.com/danicio.codfried.

Danicio is al vaker op de Nederlandse televisie geweest. In 2015 was hij deelnemer van het NK Panna op ZappSport Live. Bekijk hieronder de beelden.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is verleider Danicio van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV