Dit is het koppel Laura & Roger van Temptation Island 2019

Dit is het koppel Laura & Roger van Temptation Island 2019
Wie zijn alle koppels?

Nieuws :

Op Valentijnsdag 2019, donderdag 14 februari, start Temptation Island weer. Gids.tv ging op onderzoek uit om te zien wie alle deelnemers zijn. Wie zijn Laura en Roger, een van de koppels vanTemptation Island 2019?

Het Vlaamse stel Laura Moenaert (21 jaar) en Roger Osei Bonsu (23 jaar) komt uit Gent. Ze begonnen als friends with benefits, maar door jaloerzie van beide kanten werd het al snel meer. Toen Laura naar Spanje ging, werd het ingewikkeld. Het wordt kijken of ze zich kunnen gedragen in Temptation Island.

Op Instagram delen ze alletwee foto's, maar beiden hebben hun account privé gemaakt. Laura vindt je onder @laura_moenaert, Roger is op Instagram @rogerobonsu. Als een van de weinigen heeft Laura ook een LinkedIn-account. Volgens haar profiel is ze momenteel Operations Coordinator bij het Gentse bedrijf imec. Roger is bokskampioen en hopelijk kan hij 'zijn handen thuis houden' in Temptation Island.

Bekijk hier alle deelnemers van Temptation Island. Temptation Island is vanaf donderdag 14 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en terug te kijken op Videoland. Bekijk hier het laatste nieuws en alle beelden van Temptation Island.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is het koppel Laura & Roger van Temptation Island 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV