Lancering nieuwe online sportquiz in Veronica Inside

Lancering nieuwe online sportquiz in Veronica Inside
Quiz onder leiding van Wilfred Genee

Nieuws :

Wilfred Genee zal maandag 10 februari in Veronica Inside de nieuwe online VI Sportquiz lanceren. In deze quiz test Genee elke week de sportkennis van de kijker aan de hand van elf vragen en er wordt 1.000 euro per week verdeeld.

De regels zijn makkelijk: er is een wekelijkse prijzenpot beschikbaar van 1000 euro en de spelers die alle 11 vragen goed beantwoorden, mogen de pot verdelen. Het spel is vergelijkbaar met Lucky13 dat in 2018 op SBS te zien was. Lucky13 is inmiddels alleen nog online te spelen via de Gameroom-app van Talpa en deze app is precies het platform waarop de VI Sportquiz ook gespeeld wordt. Iedereen kan via zijn/haar smartphone en/of tablet dus thuis meespelen. De eerste vraag van de nieuwe quiz zal in Veronica Inside gesteld worden. De overige tien vragen zijn daarna te vinden in de app. De inhoud van de sportvragen varieert van actuele feiten tot bekende sportmomenten uit het verleden.

Mensen die mee willen doen, dienen de gratis Gameroom-app te downloaden op hun smartphone of tablet en daarna een account aan te maken. De app kun je hier downloaden:

De online VI Sportquiz is elke maandag vanaf 22.15 uur te spelen in de Gameroom-app. De eerste vraag is rond 22.15 uur te zien in Veronica Inside.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lancering nieuwe online sportquiz in Veronica Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV