Filmrecensie: Verliefd op Cuba

Filmrecensie: Verliefd op Cuba
Susan Visser en Jan Kooijman in romcom met gouden zon

Film :

Vanaf 14 februari 2019 is het zomer in de bioscoop; vanaf dan draait de Nederlandse feelgoodfilm Verliefd in Cuba in de Nederlandse bioscoopzalen. Zomerhitte met een Nederlandse sterrencast in het prachtige landschap van Cuba. Lees hier de filmrecensie van Verliefd op Cuba.

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Trouwen met een Cubaan?
Deze zwoele romantische komedie gaat over Loes (Susan Visser), die opeens wordt gebeld. De Cubaanse ambassade deelt haar mee dat haar dochter (Abbey Hoes) gaat trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez). Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar het Havana en is vastberaden om er een stokje voor te steken. Ondertussen vraagt Loes zich steeds meer af of ze wel écht leeft. Dat ontdekt ze bij haar hitsige ex, en de woestaantrekkelijke Nederlandse Cubaan (Jan Kooijman).

Susan Visser en Abbey Hoes in de film Verliefd op Cuba

Beoordeling van Gids.tv
De zomerse feelgoodfilm Verliefd op Cuba heeft binnen enkele dagen al meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen getrokken. Terwijl wij filmcritici vaak niets van dit soort films moeten hebben, loopt het publiek weg met deze reclamespot voor het prachtige eiland Cuba. De film geeft het publiek wat zij wil: een dochter die niet mag trouwen met een Cubaan, haar moeder die in grote paniek is, die vervolgens zelf ook niet kan kiezen welk pad ze van de liefde volgt. Verstand op nul en geniet van romcom die over de grenzen gaat, dan schijnt het zonnnetje ook in de bioscoopzaal. Maar als je een echte filmliefhebber bent, dan sla je deze film over.

Cast
Naast Susan Visser (Hartenstraat) en Abby Hoes (Vals) zijn ook Jan Kooijman (Toscaanse Bruiloft), Barbara Sloesen (Zwaar Verliefd!) en Maaike Martens (De Luizenmoeder) te zien in deze film.

Verliefd op Cuba is vanaf 14 februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Romantiek, Komedie. Tijdsduur: 107 minuten. Lees hier meer over de film Verliefd op Cuba.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Verliefd op Cuba of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV