Love Is In The Air met Robert ten Brink krijgt nieuw seizoen

Love Is In The Air met Robert ten Brink krijgt nieuw seizoen
Programma vanaf 27 februari op tv

Nieuws :

Love Is In The Air komt terug met een nieuw seizoen waarin liefdes worden herenigd. Uiteraard wordt het programma opnieuw gepresenteerd door Robert ten Brink. Ook in het nieuwe seizoen worden families herenigd die elkaar erg lang hebben moeten missen. Het programma is vanaf woensdag 27 februari te zien bij RTL 4.

Eerste uitzending
In de eerste uitzending staat Danny centraal, die al zeven jaar in Tanzania woont. Hij werd verliefd op een meisje en vertrok naar Tanzania. Inmiddels is hij echter getrouwd met een ander meisje, met wie hij inmiddels een kindje heeft. Hij mist zijn moeder en zus echter veel. Het leidt uiteindelijk tot een emotionele ontmoeting.

Ook Peter wordt gevolgd in de eerste aflevering. Ook hij woont in Tanzania, samen met zijn vrouw Lizzy. Peter heeft echter ook vier kinderen uit een eerder huwelijk, die hem enorm missen. Eén van hen woont ook in Tanzania en ook hij wordt door de anderen gemist. Peter is zelfs opa geworden, nu dochter Louise een 4 jaar oud zoontje heeft, die hij nog nooit heeft gezien.

In andere afleveringen reist Robert ten Brink ook af naar onder meer Brazilië, Azië en Zuid-Afrika.

Love Is In The Air is vanaf 27 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Love Is In The Air met Robert ten Brink krijgt nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: uitzending, vrouw, huwelijk, zuid afrika, afrika, gemist, tanzania, dochter, opa, eerste aflevering, ontmoeting, rtl, kinderen, robert ten brink, eerste uitzending, moeder, lizzy, meisje, rtl 4, nieuw seizoen, love is in the air


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV