Linda de Mol vanavond te gast bij Jinek

Linda de Mol vanavond te gast bij Jinek
Over haar rol als creatief directeur van Net 5

Nieuws :

Linda de Mol zit vanavond aan tafel bij Jinek. Na haar veelbesproken overstap naar het SBS 6 van haar broer John de Mol, is vandaag bekend geworden dat zij ook creatief directeur wordt van de tv-zender Net 5.

Ook Mood for Magazines - het bedrijf achter de LINDA tijdschriften - wordt overgenomen door John de Mol's Talpa Network. Linda de Mol is vanavond te gast bij Jinek om deze nieuwe stap in haar carrière te bespreken.

De functie van creatief directeur bij Net 5 gaat ze samen met Jildou van der Bijl, algemeen hoofdredacteur van LINDA, vervullen. Op Quotenet zegt ze: 'De aankoop van LINDA was feitelijk mijn idee. Jildou en ik hebben het natuurlijk vaak over de toekomst van Mood for Magazines. En mijn rol – en zeker ook die van Jildou – daarin. We doen het nu ruim tien jaar samen en in die tijd zijn we enorm gegroeid: na print kwam digitaal. LINDAnieuws werd al heel snel een succes en vervolgens LINDA.tv. Nu zijn ze samen LINDA.nl. LINDA is een prachtig vrouwenmerk geworden en een heel erg leuk bedrijf waar veel talentvolle jonge mensen werken, dus je wil niet dat dat afhankelijk blijft van de naamgever, je wil het toekomstproof maken.'

Jinek met Linda de Mol en andere gasten is tussen 22:55 uur en middernacht te zien op NPO 1. Na de uitzending zal de hele aflevering van Jinek terug te zien zijn op de programma-pagina van Jinek.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol vanavond te gast bij Jinek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV