Zelfbouwers Rotterdam nieuw klusprogramma bij RTL 4

Zelfbouwers Rotterdam nieuw klusprogramma bij RTL 4
Van schoolgebouw naar droomhuis

Nieuws :

Zelfbouwers Rotterdam is het nieuwe klusprogramma van RTL 4. In het programma worden zes koppels gevolgd bij het bouwen van hun droomhuis in een voormalig schoolgebouw in Rotterdam. In acht afleveringen wordt gekeken hoe de stellen het er vanaf brengen, waarbij Herman den Blijker en Olcay Gulsen regelmatig een bezoek brengen aan de stellen.

Zes koppels
De zes koppels worden geselecteerd op basis van hun originele en creatieve ideeen voor het voormalgie schoolgebouw. De koppels die de school zullen verbouwen zijn de Brabantse Frank met zijn vrouw Denise en zoontje, het jonge architectenkoppel Robin en Stijn, rasklussers Annemarie en Dick met hun drie pubers, het verliefde stel Corjan en Marine, de latin lovers Cammy en Brenouschky en Youri en zijn vriendin Martine en hun zoontje, die hulp krijgen van hun (schoon)vader en aannemer Ruud.

Afrikaanderwijk
De koppels gaan, soms zonder enige kluservaring, aan de slag. Ook is te zien hoe zij zich mengen in de Afrikaanderwijk in Rotterdam, waarbij diverse markante bewoners voorbij komen in het programma. Zullen hun plannen haalbaar zijn en hoe zullen zij hun draai vinden in de wijk?

Zelfbouwers Rotterdam is vanaf dinsdag 26 maart te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zelfbouwers Rotterdam nieuw klusprogramma bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV