Filmrecensie: Cold Pursuit

Filmrecensie: Cold Pursuit
Liam Neeson van brave burger tot brute moordmachine

Film :

Vanaf donderdag 21 februari is de actiethriller Cold Pursuit van acteur Liam Neeson te zien in de Nederlandse bioscopen. Witte sneeuw kleurt langzaam vuurrood als de zoon van een brave, hardwerkende vader vermoord wordt door een meedogenloze drugsbaron. Lees hier de filmrecensie van Cold Pursuit.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier onze filmrecensies.

Explosieve wraak
In een rustig skigebied in de Rocky Mountains is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van de hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson) vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Uit pure wraakzucht en tot de tanden gewapend gaat Nels de keiharde strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een brave burger in een ijskoude moordmachine.

Liam Neeson met Laura Dern in de film Cold Pursuit

Beoordeling van Gids.tv
Met een kleine inktzwarte knipoog naar de Tarantino-films is dit weer een lekkere wraakfilm met de Ierse acteur Liam Neeson in de hoofdrol. Een hoofdpersonage met weinig woorden lijkt toch het beste bij deze acteur te passen. Maar het zijn de sterke cast en bijrollen die Cold Pursuit toch even dat beetje extra geven. Zo zet de drugsbaron Viking (Tom Bateman) een zeer vermakelijke rol neer. IJzersterk wordt het allemaal nooit, maar als je gerechtigheid in wraak wilt voelen ben je absoluut aan het juiste adres.


Cast
Naast Liam Neeson (Taken) en Laura Dern (Jurrassic Park) zijn ook Emily Rossum (You're not You) en Tom Bateman (Murder on the Orient Express) te zien in deze film. De film is geregisseerd door Hans Petter Moland (In Order of Disappearance).

Cold Pursuit is vanaf 21 februari 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 119 minuten. IMDb-score 6,7. Lees hier meer over de film Cold Pursuit.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Cold Pursuit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier