Dit zijn de hoofdrollen in The Passion 2019

Dit zijn de hoofdrollen in The Passion 2019
Evenement op 18 april in Dordrecht

Nieuws :

Edwin Jonker en Edsilia Rombley zullen in komende editie van The Passion de hoofdrollen vervullen. Edwin Jonker neemt de rol van Jezus op zich, Edsilia Rombley kruipt in de rol van Maria. Het paasevenement vindt donderdag 18 april plaats in Dordrecht.

Andere rollen
De verteller van The Passion is in 2019 Martijn Krabbé. De rollen van de discipelen Judas en Petrus zullen worden vertolkt door de zangers Lucas Hamming en Paul Sinha en acteur Porgy Franssen speelt Pilatus. Klaas van Kruistum zal verslag doen van de processie.

Thema
Dit jaar wordt in The Passion vooral het thema eenzaamheid uitgelicht. Ook in het paasverhaal komen aspecten van eenzaamheid terug. Het verdriet van Maria die haar kind verliest, Jezus die verraden wordt door één van zijn vrienden en Petrus die hem ontkent. De nadruk ligt dit jaar in The Passion dus op aandacht voor elkaar. Het sluit aan bij de aandacht in de samenleving voor eenzaamheid en diverse initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.

Uitzending
Het evenement wordt op Witte Donderdag 18 april live uitgezonden op tv (NPO 1), radio (Radio 2) en online (NPO Start). Ook dit jaar is er een digitale processie, waarbij bezoekers van thepassion.nl een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten tijdens de live-uitzending.

The Passion is 18 april live te zien om 20.30 uur bij NPO 1 en NPO Start en te beluisteren bij NPO Radio 2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de hoofdrollen in The Passion 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV