Nederlandse Netflix-serie Undercover eerst te zien op tv

Nederlandse Netflix-serie Undercover eerst te zien op tv
Vlaamse tv heeft de primeur

Kijktip :

Komend voorjaar is de eerste Nederlandse serie te zien op Netflix. De misdaadserie Undercover is een Vlaams-Nederlandse productie en wordt eerst uitgezonden op de Belgische televisie.

Infiltreren
In de serie infiltreren Tom Waes en Anna Drijver als undercoveragenten in het leven van een van de grootste xtc-producenten van de wereld, Ferry Bouman. Die rol wordt gespeeld door Frank Lammers. Lees hier meer over de serie Undercover.

Undercover op tv
Het is nog niet bekend wanneer de thrillerserie Undercover op Netflix verschijnt. Dat zal dit voorjaar in de hele wereld gebeuren. Vanuit Nederland kun je Undercover ook op televisie zien. De Vlaamse publieke omroep VRT zendt de serie elke zondagavond uit. Bekijk hier op welk kanaal België Eén te zien is bij jouw tv-aanbieder.

Undercover is vanaf zondag 24 februari wekelijks om 21.00 uur te zien op België Eén en het hele seizoen staat vanaf vrijdag 3 mei op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse Netflix-serie Undercover eerst te zien op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV