De 5 beste Oscarwinnaars van 2018 die je thuis kunt streamen

De 5 beste Oscarwinnaars van 2018 die je thuis kunt streamen
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Get Out en meer

Kijktip :

Voordat de 2019-versie van Academy Awards vannacht live op tv komt, hebben we een klein overzicht van de sterke Oscarwinnaars van 2018 die je gewoon thuis kunt streamen.

Bekijk hier al het Oscar-nieuws. Bekijk hier wanneer en waar de Oscars 2019 te zien zijn

1. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
Frances McDormand won een Oscar voor Beste Actrice voor deze soms keiharde film. Inktzwart humor en verdrietige film over een moeder die haar dochter moet verliezen. Bekijk hier waar je de film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri kunt streamen.

2. The Shape of Water (2017)
Een liefdesrelatie tussen een zeemonster en een schoonmaakster. Niet voor iedereen een must-see maar qua sfeer, fantastische cast en vreemd maar bijzonder sprookje misschien toch het kijken waard. Bekijk hier waar je de film The Shape of Water kunt streamen.

3. Lady Bird (2017)
Een prachtig coming-of-age drama over het meisje Christine McPherson (Saoirse Ronan) die haar dromen wil volgen, en weg wilt gaan bij haar familie. Voor alle moeder en dochters een grote aanrader met veel humor en een traan. Genomineerd voor beste film maar helaas net niet gewonnen. Bekijk hier waar je de film Lady Bird kunt streamen.

4. Darkest Hour (2017)
Grote favoriet bij de Oscars en acteur Gary Oldman maakte het waar. Onherkenbaar in de rol van voormalig premier Winston Churchill schreef hij geschiedenis en nam een Oscar in ontvangst voor Beste Acteur. Bekijk hier waar je de film The Darkest Hour kunt streamen.

5. Get Out (2017)
Regisseur en scenarist Jordan Peele won vorig jaar een Oscar voor Beste Originele Script van de thriller (met horror-elementen) Get Out. Peele is de eerste regisseur ooit met zijn debuut voor scenario, regie en beste film is genomineerd. Bekijk hier waar je de film Get Out kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV