Netflix-serierecensie: Dirty John

Netflix-serierecensie: Dirty John
Connie Britton zoekt naar de liefde maar komt in een hel

Kijktip :

Vanaf 14 februari is de nieuwe waargebeurde 8-delige serie Dirty John op Netflix te zien. Succesvol zakenvrouw Debra Newell probeert via dating te vissen in een vijver van mannen, maar slaat een echte psychopaat en serie-oplichter aan de haak. Lees hier de serierecensie van Dirty John.

Liefde maakt blind
Deze serie gaat over een charmante man genaamd John Meehan. Hij weet de succesvolle Debra Newell met gemak te verleiden. Hij luistert naar haar, toont interesse in haar en is ontzettend lief voor haar. Debra krijgt complimentje na complimentje. En dat van een succesvolle arts die alles voor elkaar lijkt te hebben. Terwijl haar familie haar blijven waarschuwen dat er iets niet klopt aan deze man, is Debra van geen kwaad bewust en loopt op een roze wolk van de liefde.

Connie Britton en Juno Temple in Dirty John

You en Desperate Housewives
Dirty John is gebaseerd op een podcast over een misdrijf dat echt heeft plaatsgevonden. Deze serie is een mix van de spannende serie You (Netflix) en de luxe romcom Desperate Housewives. De vergelijking met Desperate Housewives is geen verrassing, want Dirty John heeft dezelfde schrijvers.

Beoordeling van Gids.tv
Met 8 afleveringen van rond de 45 minuten kijkt de serie lekker weg. Onvoorstelbaar hoe Debra maar doorgaat met een liefde die haar hele wereld verwoest. Aan Dirty John (goed vertolkt door Eric Bana) krijg je een gruwelijke hekel, wat onder je huid gaat zitten. Deze serie krijgt een mooie voldoende, alleen al om het feit dat dit waargebeurd is. Kleine waarschuwing: ben je allergisch voor een klef en verliefd koppel, dan zou ik deze serie absoluut overslaan!

Cast Dirty John
Naast Connie Britton (The Mustang) en Eric Bana (Munich) zijn ook Juno Temple (Maleficent) en Jean Smart (A Simple Favor) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Jeffrey Reiner (The Affair).

Vanaf 14 februari 2019 is de 8-delige dramaserie Dirty John te zien op Netflix. De serie is al verlengd met een tweede seizoen maar wanneer dat precies verschijnt is nog niet bekendgemaakt en dat lees je uiteraard terug op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Netflix-serierecensie: Dirty John of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV