Filmrecensie: The Front Runner

Filmrecensie: The Front Runner
Hugh Jackman is politicus Gary Hart verwikkeld in affaire

Film :

Vanaf 7 maart 2019 is de film The Front Runner te zien in de Nederlandse bioscopen. In het jaar 1988 zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen in volle gang, maar voor de charismatische politicus Gary Hart is dit het jaar van zijn ondergang. Lees hier de filmrecensie van The Front Runner.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Het verhaal
De Amerikaanse senator Gary Hart wordt beschouwd als de grootste kanshebber op het winnen van de Democratische voorverkiezingen in 1988, maar zijn politieke campagne ontspoort wanneer de media hem beschuldigen van een buitenechtelijke affaire met de jonge en mooie Donna Rice. Daar door worden hij en zijn gezin het doelwit van de sensatie- en roddelpers.

Hugh Jackman als Gary Hart in de film The Front Runner

Beoordeling van Gids.tv
Met een prima cast van sterke acteurs en actrices wordt een van de grootste schandalen uit de Amerikaanse politieke geschiedenis verteld. Naast deze onvergevelijke affaire vertelt deze film echter niet heel veel. Met drukke beelden valt de pers over elkaar heen om van de rook om Gary Hart heen vuur te maken. Een vrij saaie film, die op een enkele scene na niet heel spannend wordt. Advies is om deze film on-demand te kijken of over te slaan, want echt veel mis je niet. Een bezoek brengen aan een soortgelijke politieke film, Oscar-genomineerde Vice, is dan zeker aan te raden. Dat wordt een stuk beter.

Cast
Naast Hugh Jackman (Logan) zijn ook Vera Farmiga (The Conjuring), J.K. Simmons (La La Land) en Alfred Molina (Chocolat) te zien in deze film. Deze film is geregisseerd door Aaron L. Gilbert en Helen Estabrook.

The Front Runner is vanaf 7 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama. Tijdsduur 113 minuten. IMDb-score 6,3. Lees hier meer over de film The Front Runner.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The Front Runner of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV