The Voice Kids 2019 van start met Anouk als nieuwe coach

The Voice Kids 2019 van start met Anouk als nieuwe coach
Nieuwe zoektocht naar talent

Kijktip :

Op vrijdag 1 maart start het achtste seizoen van The Voice Kids, de talentenjacht voor kinderen tussen de acht een veertien jaar. In twee maanden tijd is het hele proces, van de audities tot de finale, elke vrijdag op RTL 4 te zien.

Coaches
Dit jaar is Anouk er als nieuwe coach bijgekomen. Ze coacht nu niet alleen in de volwassen Voice, maar ook in The Voice Kids. Anouk vervangt Douwe Bob. De overige drie coaches zijn opnieuw Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren ook deze editie van The Voice Kids.

Verschillende rondes
In de eerste vier afleveringen zijn de Blind Auditions te zien. In die periode krijgen de coaches de kans om de beste talenten naar hun team te halen. Daarna volgen The Battles en een Sing-off tot de live finale van The Voice Kids op 26 april.

The Voice Kids is vanaf vrijdag 1 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je de uitzending van The Voice Kids gemist? Elke zaterdag is er een herhaling rond 18:00 uur op RTL 8. Bekijk hier de leukste fragmenten van The Voice Kids.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids 2019 van start met Anouk als nieuwe coach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV