Deze 10 films komen in maart 2019 in de bioscoop

Deze 10 films komen in maart 2019 in de bioscoop
The Beach Bum, Dumbo en nog veel meer

Film :

De nieuwe maand maart betekent ook weer een hoop nieuwe bioscoopfilms. Sterke titels op het witte doek, zoals de grote blockbusterfilms Captain Marvel en Dumbo. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van de nieuwe films deze maand.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info en de trailer van de film. Bekijk op Gids.tv ook alle nieuwe filmrecensies van films in de bioscoop en on-demand.

1. Free Solo (Docu, 4 maart)
De Oscarwinnaar Free Solo krijgt nu toch een grote release in de bioscopen, nadat ze de prijs voor Beste Documentaire in ontvangst mochten nemen. Een ongelofelijk en adembenemende verhaal over rotsklimmer Alex Honnold. Lees hier meer over de National Geographic documentaire Free Solo.

2. Captain Marvel (6 maart)
Brie Larson en Jude Law in een gloednieuw superhelden spektakel. De 21e film uit de Marvel Cinematic Universe vind plaats in de jaren '90, waar in een galactische oorlog Carol Danvers uitgroeit tot één van de sterkste en machtigste superhelden die we tot nu toe gezien hebben. Lees hier meer over de film Captain Marvel.

3. On the Basis of Sex (7 maart)
Dit waargebeurde en inspirerende verhaal gaat over de juriste Ruth Bader Ginsburg (Felicity Jones). Deze vrouw vecht tegen discriminatie op basis van geslacht in het jaar 1971. Lees hier meer over de film On the Basis of Sex.

4. The Mule (7 maart)
De 88-jarige Clint Eastwood schittert in dit waargebeurde verhaal over een oude man die als drugskoerier voor een levensgevaarlijk Mexicaans drugskartel aan het werk gaat. Humor en bloedstollende spanning zijn de ingredienten voor deze verrassende thriller. Lees hier de volledige filmrecensie en lees hier nog meer over de film The Mule.

5. The Front Runner (7 maart)
Het is het jaar 1988. De charismatische politicus Gary Hart staat op het punt president van Amerika te worden. Maar één misstap in de vorm van een buitenechtelijke relatie gooit roet in het eten. Lees hier de volledige filmrecensie. En lees hier meer over de film The Front Runner.

6. Us (21 maart)
Regisseur Jordan Peele (Get Out) laat wederom van zich horen met de spannende thriller Us. Een gezin wordt geterroriseerd door een groep dubbelgangers. Lees hier meer over de film Us.

7. Dumbo (27 maart)
Deze live-action versie van Disney's Dumbo wordt absoluut een magische release. Deze remake is uiteraard gebaseerd op de beroemde tekenfilm uit 1941. Dubbel genieten wordt het, want de fenominale regisseur Tim Burton (Big Fish) staat aan het roer. De trailer is in ieder geval adembenemend mooi. Lees hier meer over de film Dumbo.

8. The Aftermath (28 maart)
Oscar winnende regisseur Ridley Scott (Gladiator) komt dit keer met een romantische film over de Tweede Wereldoorlog. De trailer laat een indrukwekkende verhaal van het naoorlogse Hamburg zien. Met in de hoofdrol Keira Knightley. Lees hier meer over de film The Aftermath.

9. The Clovehitch Killer (28 maart)
Een spannende thriller over een seriemoordenaar (bekend als de Clovehitch Killer) die enkele vrouwen gemarteld heeft en daarna bruut vermoord. Als de keurige tiener Tyler (Charlie Plummer) opeens in de schuur van zijn vader een verontrustende foto vindt, staat zijn leven totaal op zijn kop. Lees hier meer over de The Clovehitch Killer.

10. The Beach Bum (28 maart)
De maand maart eindigd met deze nieuwe komedie. Moondog (Matthew McCaughey) vertelt in de meest hilarische kostuums het verhaal van bizarre vrienden, een stinkend rijke vrouw en leven vol drank en drugs. Lees hier meer over de film The Beach Bum.

Matthew McConaughey en Isla Fisher in The Beach Bum

Bekijk hier het artikel: Top 10 bioscoopfilms februari 2019. De meeste van deze films draaien nog steeds in de Nederlandse bioscoopzalen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 films komen in maart 2019 in de bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV