Finale Wie is de Mol? 2019: dit kun je verwachten

Finale Wie is de Mol? 2019: dit kun je verwachten
Nog drie mogelijke Mollen

Kijktip :

Op zaterdag 2 maart is de finale van het negentiende seizoen van Wie is de Mol? Met Merel Westrik, Niels Littooij en Sarah Chronis zijn er nog drie mogelijke Mollen.

Finale Wie is de Mol?
In de finale van Wie is de Mol? krijgen de deelnemers de laatste mogelijkheid om geld voor de pot te verdienen. De Mol krijgt nog één keer de kans om dat juist te voorkomen.

Uitzending van Wie is de Mol? 2019 gemist? Bekijk hier de finale van Wie is de Mol? terug.

Hoogte van de pot
De pot staat na de achtste aflevering op 9.300 euro. Het laagste bedrag dat ooit werd gewonnen door de winnaar is 10.500 door Rik van de Westelaken in 2015. De huidige presentator van Wie is de Mol? ontmaskerde Margriet van der Linden toen als Mol.

Laatste test
In de finale-aflevering maken de deelnemers de laatste test. Ze krijgen dit keer veertig in plaats van twintig vragen over de acties van de Mol dit seizoen. De kandidaat met de meeste goede antwoorden wint Wie is de Mol? 2019. Wie dat is, wordt waarschijnlijk pas volgende week bekend. Tijdens de ontknoping wordt dan eindelijk duidelijk wie de Mol van dit jaar is.

De finale van Wie is de Mol? 2019 is zaterdag 2 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop wordt op dezelfde zender nagepraat in Moltalk. De ontknoping van Wie is de Mol? is op zaterdag 9 maart vanaf 20.30 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV