RTL Late Night stopt; vanavond laatste uitzending

RTL Late Night stopt; vanavond laatste uitzending
Per direct einde voor Twan Huys

Nieuws :

RTL Late Night stopt per direct. Dat heeft RTL maandagochtend bekendgemaakt. Op 4 maart is de laatste uitzending van de talkshow van Twan Huys te zien op RTL 4.

Te weinig kijkers
RTL heeft moeten concluderen dat het programma te weinig kijkers trok om ermee door te gaan. Sven Sauvé, CEO van RTL, laat weten dat ze RTL Late Night met Twan Huys de tijd hebben gegeven om te groeien. Dat is "ondanks alle inzet niet gelukt".

Reactie Twan Huys
Twan Huys heeft laten weten het stoppen erg jammer te vinden. "Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken. Ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet." Huys nam RTL Late Night in september 2018 over van Humberto Tan, die steeds minder kijkers trok. De versie met Twan Huys werd uiteindelijk nog minder goed bekeken.

Toekomst
De samenwerking tussen Huys en RTL is per direct beëindigd, maar ze hebben allebei aangegeven open te staan voor nieuwe projecten in de toekomst. Er komt geen vervolg op RTL Late Night, maar RTL 4 zal na de zomer wel om 22.30 uur met een nieuw programma voor de late avond komen. Zodra bekend is welk programma dat wordt, lees je dat op Gids.tv.

Wat nu om 22.30 uur op RTL 4?
Vanaf dinsdag 5 maart zendt RTL 4 afleveringen van het programma Een Nieuw Leven In De Zon uit om 22.30 uur op RTL 4. In de zomer worden op dat tijdstip programma's uitgezonden die volgens RTL "de kijker het gevoel van de dag meegeven".

De laatste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys is maandag 4 maart om 22.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk hier de leukste fragmenten van RTL Late Night.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Late Night stopt; vanavond laatste uitzending of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen