Wensen worden werkelijkheid in nieuw seizoen Down met Johnny

Wensen worden werkelijkheid in nieuw seizoen Down met Johnny
Nieuw seizoen start 18 maart

Nieuws :

Vanaf 18 maart keert Johnny de Mol terug bij SBS met zijn programma Down Met Johnny. Het was al even bekend dat De Mol zou terugkeren met het programma, maar de datum was nog niet bekend. Ook is de insteek van het programma veranderd.

Dromen
In Down met Johnny maakt Johnny de Mol opnieuw de dromen waar van mensen met het syndroom van Down, maar ook mensen met andere syndromen. Dit seizoen is er echter gekozen voor een deels andere insteek van het programma. Mensen met een beperking doen dit keer geen wens voor zichzelf, maar voor iemand anders. Daarbij proberen zij alles zoveel mogelijk zelf te regelen, maar uiteraard met hulp van Johnny.

Reactie De Mol
Johnny de Mol: "Mensen met een beperking zijn heel vaak tot meer in staat dan sommige mensen misschien denken. Daarom laten we hen zoveel mogelijk zelf regelen. Het meest lastige voor hen is nog wel het geheimhouden van de actie. Ze zijn vaak zo enthousiast dat ze er soms direct over willen beginnen. Ook al hadden we vijf minuten daarvoor afgesproken om niks te zeggen."

Eerste aflevering
In de eerste aflevering heeft Max, een jongen met het syndroom van Down, een wens voor zijn broer Remco. Remco werd slachtoffer van zinloos geweld en ondervindt daar nog steeds de gevolgen van. Max vindt dat erg zielig en wil graag iets voor zijn broer doen. Samen met Johnny proberen zij een heerlijk voetbaluitje voor Remco te organiseren.

Down met Johnny is vanaf maandag 18 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wensen worden werkelijkheid in nieuw seizoen Down met Johnny of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV