Matthijs van Nieuwkerk nieuwe presentator College Tour

Matthijs van Nieuwkerk nieuwe presentator College Tour
Van Nieuwkerk opvolger van Twan Huys

Nieuws :

Matthijs van Nieuwkerk zal de nieuwe presentator worden van College Tour. Dat heeft de NTR bekend gemaakt. Van Nieuwkerk volgt daarmee Twan Huys op, die het programma presenteerde tot maart 2018.

Voor het nieuwe seizoen van College Tour zal de NTR gaan samenwerken met BNNVARA. Daarbij zal weinig gesleuteld worden aan het format van het programma. Onder leiding van een gespreksleider mogen studenten vragen stellen aan een bijzondere gast. Van Nieuwkerk zal daarbij dus de nieuwe gespreksleider zijn.

Twan Huys, die onlangs stopte met RTL Late Night, presenteerde het programma van 2007 tot 2018. Huys is tevens de bedenker van het format. NTR-mediadirecteur Willemijn Francissen liet weten dat ze enorm blij is dat Van Nieuwkerk besloten heeft om zich aan het programma te verbinden.

College Tour is vanaf zondag 19 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Lees hier wie de gasten in College Tour zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk nieuwe presentator College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV