Nieuwe realityserie URK! vanaf 19 maart bij SBS 6

Nieuwe realityserie URK! vanaf 19 maart bij SBS 6
Markante bewoners staan centraal in serie

Nieuws :

De nieuwe realityserie URK! is vanaf dinsdag 19 maart te zien bij SBS 6. In de zevendelige serie staan de meest opmerkelijke inwoners uit Urk centraal. Deze markante Urkers worden in de serie gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden.

De dorpsgenoten die gevolgd worden in het programma, hebben allen diverse achtergronden, ideeën en gedachtes. Hun portretten onthullen niet alleen hun eigen leven en bezigheden, maar ook komen allerlei bijzonderheden uit het dagelijks leven van de Urkers voorbij die gewoonte zijn in het Flevolandse dorp.

Ook gaat de serie dieper in op de vooroordelen die heersen over Urk. Is het echt alleen maar het geloof, vis en drugs? Waar komen deze vooroordelen vandaan en wat zijn de verhalen hierachter? Is het dorp echt heel traditioneel ingesteld of is er ook ruimte voor mensen die anders denken?

De serie gaat in op zowel de traditionele manier van leven als het meer moderne leven in het dorp en de gemeenschap. Urk laat daarin een dorp zien met verschillende verhalen, bewoners en gezichten.

URK! is vanaf dinsdag 19 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie URK! vanaf 19 maart bij SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV