Marco Louwerens Directeur Televisie bij Talpa

Marco Louwerens Directeur Televisie bij Talpa
Louwerens per vandaag aan de slag

Nieuws :

Marco Louwerens, oud-zenderdirecteur van RTL 7 en RTL Z, is begonnen aan zijn nieuwe baan bij Talpa. Vorig jaar werd al bekend dat Louwerens zou vertrekken bij RTL om aan de slag te gaan bij Talpa, maar zijn functie was nog niet helemaal duidelijk. Talpa heeft echter bekend gemaakt dat hij per heden aan de slag gaat als Directeur Televisie.

Functie
In de functie van Directeur Televisie zal Louwerens verantwoordelijk worden voor de programmering en koers van de tv-zenders SBS6, Veronica, Net 5 en SBS 9. Hij zal daarbij als belangrijkste taak meekrijgen om het zenderportfolio van de zenders verder uit te breiden. Samen met strategisch adviseur Erland Galjaard zal hij bovendien ook betrokken worden bij de integratie van content over alle kanalen van Talpa.

Lees ook: Dit schreef Marco Louwerens in woedende mail aan Johan Derksen

Reactie
Louwerens liet weten zich erg te verheugen om samen te werken met de zenderteams en verder te bouwen aan de zenders en kanalen van Talpa. Hij zegt geinspireerd te zijn door John de Mol en is blij daar een bijdrage aan te kunnen leveren.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV