Filmrecensie: The Clovehitch Killer

Filmrecensie: The Clovehitch Killer
Tyler heeft één grote angst: is zijn vader een seriemoordenaar?

Film :

Vanaf 28 maart 2019 is de thriller The Clovehitch Killer te zien in de Nederlandse bioscoop. De film draait om Tyler, die op een dag in de schuur van zijn vader foto's ontdekt die het daglicht niet kunnen verdragen. Gids.tv heeft de film al eerder kunnen zien. Lees hier de filmrecensie van de film The Clovehitch Killer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Weerzinwekkende foto’s
Deze thriller volgt de rustige tiener Tyler (Charlie Plummer). Zijn vader Don (Dylan McDermott) is een gerespecteerd inwoner van een slaperig dorpje in Kentucky. Beiden zijn lid van de scoutingvereniging en bezoeken elke zondag de kerk. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar, bekend als ‘de Clovehitch Killer’, enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie deze moorden heeft gepleegd. Wanneer Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto’s vindt die een link hebben met de moorden, wordt zijn leven compleet in de war geschopt.

Charlie Plummer en Madisen Beaty in de film The Clovehitch Killer

Beoordeling van Gids.tv
De film stelt de interessante vraag: Wat zou jij doen als je vader misschien wel een seriemoordenaar is? Met dit gegeven ontvouwt zich een duistere en soms shockerende thriller die hoge ogen gooit. Mede door de sterke cast gaat de film toch onder je huid zitten. Acteurs Dylan McDermott als vader en zoon Charlie Plummer zetten een knappe prestatie neer. Ook de moeder (Samantha Mathis) zet een geloofwaardige rol neer. Er zitten enkele kleine gaten in het plot, maar als je dat voor lief neemt zie je een krachtige thriller plus een boeiend verhaal met, gek genoeg, ook wat humor. In het genre zeker een aanrader.

Cast
Naast Dylan McDermott (Olympus Has Fallen) en Charlie plummer (All the Money in the World) zijn ook Samantha Mathis (The Punisher) en Madisen Beaty (Other People) te zien in deze film. Deze film is geregisseerd door Duncan Skiles (The Fuzz).

The Clovehitch Killer is vanaf 28 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Thriller. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score 6,6. Lees hier meer over de film The Clovehitch Killer.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The Clovehitch Killer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: vrouwen, tiener, kerk, film, bioscoop, thriller, seriemoordenaar, huid, mysterie, scouting, humor, zondag, kentucky, beoordeling, killer, moorden, daglicht, foto, schuur, dylan mcdermott, moeder, verdragen, vader, imdb, zoon, filmrecensie, the punisher


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV