Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa
Brard keert terug naar SBS 6

Nieuws :

Patty Brard keert terug bij SBS 6. Dinsdag tekende Brard een vierjarig contract bij Talpa, het moederbedrijf van de zender. Vanaf 18 maart zal Brard al te zien zijn, als zij een week lang te zien zal zijn bij 6 Inside als vervanger van Albert Verlinde, die op vakantie is.

Patty Brard was al eerder succesvol bij SBS 6, waarna ze vervolgens naar RTL vertrok. Na 6 Inside zal ze over enkele weken ook te zien zijn in Shownieuws, gevolgd door een nieuw te presenteren programma in de nabije toekomst. Ook werkzaamheden voor Net 5 worden niet uitgesloten volgens Talpa.

Reactie Brard
Brard liet weten ontzettend blij te zijn met haar nieuwe contract: "Voor mij voelt dit als thuiskomen. Ik heb onlang Verlinde al eenmalig vervangen bij 6 Inside en dat beviel goed. Vervolgens ben ik benaderd door Talpa en is er een mooi aanbod gekomen met leuke mogelijkheden. Ik ben erg dankbaar voor deze kans en heb veel zin om weer voor SBS 6 aan de slag te gaan."

Reactie Marco Louwerens
Ook de kersverse Directeur Televisie van Talpa, Marco Louwerens, is blij met het contract: "Brard is een multitalent met veel tv-ervaring en een groot hart voor de medemens. Ze zal door de tv-kijker ongetwijfeld in het hart worden gesloten. Het idee is om voor haar een human interest-programma te ontwikkelen in de nabije toekomst. Ik vind haar echt bij SBS 6 horen."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV