Nieuw seizoen Kees & Co vanaf 30 maart te zien

Nieuw seizoen Kees & Co vanaf 30 maart te zien
Met o.a. Simone Kleinsma en Chantal Janzen

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Kees & Co wordt vanaf 30 maart 2019 uitgezonden op tv. De serie liep eerder van 1997 tot 2006 en onlangs maakte RTL bekend dat er nieuwe afleveringen in de maak waren. Seizoen 9 laat het leven zien van Kees, gespeeld door Simone Kleinsma, twintig jaar later na de laatste gebeurtenissen.

Nieuw seizoen
Aan het begin van het nieuwe seizoen heeft Kees haar spullen gepakt en is zij naar haar dochter Anne in Spanje vertrokken. Wanneer zij onverwacht terugkeert naar Nederland, ziet ze dat haar huis is ingenomen door haar losbandige zoon, die onverwacht een toch serieuze relatie heeft met Coosje, gespeeld door Chantal Janzen. Ook heeft zij haar spullen mee het huis ingenomen, plus ook haar twee puberende kinderen Annelot en Lars (gespeeld door Lizzy van Vleuten en Maurits van Brakel).

Kees wordt zo opnieuw de spin in het web van dit nieuwe gezin, en probeert ze een beetje orde te scheppen in de chaos. Ze krijgt daarbij gelukkig steun van buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom), die Kees van goedbedoelde, maar niet altijd even goede raad voorziet.

Kees & Co is vanaf zaterdag 30 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. De serie is vanaf die dag ook in zijn geheel te zien bij Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Kees & Co vanaf 30 maart te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV