RTL 5 komt met nieuwe realityserie Dierenkliniek: Hart van Brabant

RTL 5 komt met nieuwe realityserie Dierenkliniek: Hart van Brabant
Band tussen baasjes en dieren centraal

Nieuws :

Vanaf maandag 18 maart is bij RTL 5 het nieuwe realityprogramma Dierenkliniek: Hart van Brabant te zien. In het programma is te zien hoe dierenartsen en hun assistenten dagelijks te werk gaan om dieren weer beter te maken. Niet alleen staan hun dagelijkse werkzaamheden centraal: ook de band tussen de baasje en dier wordt in het programma uitgelicht.

De baasjes van de dieren vertellen in persoonlijke gesprekken over de speciale band met hun dier, maar ook de reden voor het nemen van een huisdier. De dieren vragen immers een hoop zorg. De band tussen mens en dier is soms sterk en vreugde en verdriet liggen dan soms ook dicht bij elkaar. Verschillende eigenaren vertellen in het programma hun bijzondere verhalen.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering vertelt Anne haar verhaal. Zij heeft autisme en haar hond Iýeska heeft zij in huis genomen om haar te ondersteunen met haar autisme, maar ook met praktische zaken. Anne heeft haar hond als pup in huis genomen en haar zelf getraind, maar de hond is ziek en moet een grote en dure operatie ondergaan. Ook is de Braziliaanse Tatiana te zien in de eerste uitzending. Zij heeft van haar huis een dierentuin gemaakt, maar haar kameleon is erg ziek en vreest het ergste. Tenslotte breng Madeleine haar kat Cas naar de arts, maar de kat komt daar grommend en bijtend aan.

Dierenkliniek: Hart van Brabant is vanaf maandag 18 maart om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL 5 komt met nieuwe realityserie Dierenkliniek: Hart van Brabant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV