Laatste koppel Temptation Island VIPS bekend: Damian Diepeveen & Shirley Christina

Laatste koppel Temptation Island VIPS bekend: Damian Diepeveen & Shirley Christina
Dit keer geen onbekenden

Nieuws :

Ook het laatste koppel voor het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is uitgelekt. Volgens de Facebookpagina Team Tempa zijn het oud-deelnemer van Oh Oh Daar Gaan We Weer Damian Diepeveen en zijn vriendin Shirley Christina.

Het koppel is dus niet compleet onbekend, ook al moet je wel even graven. Damian, ook wel bekend als Melluk in het programma Oh Oh Daar Gaan We Weer, was in 2016 voor het laatst te zien op tv.

Hij kreeg al gauw naam en faam in het programma, en kwam snel met het woord 'sauzen'. Hij stelde zichzelf als doel zoveel mogelijk meiden te 'sauzen' tijdens het programma, dat opgenomen werd op het Spaanse eiland Mallorca.

Hij 'saust' nu al een tijdje met zijn vriendin, Shirley Christina Cramer. Zij zijn al een half jaar samen, dus de relatie is pril. Waarom zij meedoen aan dit programma is nog niet bekend.

De eerste drie koppels werden al eerder bekend gemaakt via de Instagram van Michella Kox (Temptation Talk). Bekijk hier alles over Temptation Island VIPS.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste koppel Temptation Island VIPS bekend: Damian Diepeveen & Shirley Christina of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV