Wanneer is Ajax - Juventus in de kwartfinale van de Champions League live op tv?

Wanneer is Ajax - Juventus in de kwartfinale van de Champions League live op tv?
Krakers in miljardenbal

Sport :

Na de spectaculaire uitschakeling van titelhouder Real Madrid in de achtste finale, speelt Ajax op 10 en 16 april de kwartfinale van de UEFA Champions League tegen Juventus. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv.

Twee duels tegelijkertijd
De vier kwartfinales worden verspreid over twee dagen voor de heenwedstrijden en twee dagen voor de terugwedstrijden. Dat betekent dat er op dinsdag en woensdag twee duels tegelijkertijd worden gespeeld.

Speeldata Ajax
Ajax speelt op woensdag 10 april de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Op dinsdag 16 april is de return in Turijn. Als Ajax Juventus uitschakelt, staat op 31 april/1 mei en 7/8 mei de halve finale op het programma voor de Amsterdammers. Tottenham Hotspur of Manchester City is daarin de tegenstander. De finale is op zaterdag 1 juni in het stadion van Atlético Madrid.

Volledige loting kwartfinale Champions League:

Ajax - Juventus is op woensdag 10 april om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Kijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal zit.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wanneer is Ajax - Juventus in de kwartfinale van de Champions League live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV