Paul Pakt Uit eerste eigen RTL-programma voor Paul de Leeuw

Paul Pakt Uit eerste eigen RTL-programma voor Paul de Leeuw
Programma vanaf 30 maart te zien

Nieuws :

Vanaf zaterdag 30 maart is het eerste programma van Paul de Leeuw bij RTL te zien. In Paul Pakt Uit zal presentator Paul de Leeuw cadeaus weggeven op een hilarische of ontroerende wijze. Dat doet hij voornamelijk vanuit de studio, waarin hij wordt bijgestaan door een band onder leiding van Stef de Hond. De Leeuw zal echter ook het land ingaan om op locatie cadeaus uit te reiken.

De nieuwe programmareeks zal elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien zijn bij RTL 4 en duurt anderhalf uur. Het is een feelgood-show, waarin veel korte, bijzondere momenten te zien zullen zijn. Het is daarmee een programma voor het hele gezin. Paul de Leeuw is blij met de show, waarin hij mensen vooral blij probeert te maken. Niet alleen met een cadeautje, maar ook met een artiest, een liedje of een ander gebaar.

Reactie Peter van der Vorst
De nieuwe Directeur Content & Marketing van RTL, Peter van der Vorst: "Paul de Leeuw heeft als programmamaker het talent om de harten van zowel jong als oud te raken. Paul Pakt uit is daarom juist hét programma waarbij je met het hele gezin op de bank kruipt. En de feelgood-uitstraling past daarbij natuurlijk precies bij het familiegevoel voor de zaterdagavond van RTL 4.”

Paul Pakt Uit is vanaf zaterdag 30 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul Pakt Uit eerste eigen RTL-programma voor Paul de Leeuw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: talent, hond, leeuw, paul de leeuw, presentator, gezin, tv-programma, show, artiest, feelgood, rtl, reactie, peter van der vorst, band, marketing, rtl 4, zaterdagavond, studio


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV