Chantal Janzen komt met nieuw seizoen van Chantal Komt Werken

Chantal Janzen komt met nieuw seizoen van Chantal Komt Werken
Tweede seizoen vanaf 28 maart te zien

Nieuws :

Eind maart keert Chantal Janzen terug met een nieuw seizoen van Chantal Komt Werken. Het nieuwe seizoen is vanaf 28 maart wekelijks te zien bij RTL 4 en ook dit keer zal Janzen het zwaardere werk niet schuwen. Janzen gaat in het programma op zoek naar een baan buiten de spotlights.

Janzen gaat ook in dit tweede seizoen aan de slag in voor haar onbekende werkvelden; dit uiteraard zonder enige ervaring in dee vakgebieden. Zo zal ze in het nieuwe seizoen meedraaien op de werkvloer van de brandweer, een pretpark, een rijdende supermarkt en zal ze onder meer ook werken als kermishulp, boerin, kleuterjuf en havenmedewerker. Ze staat soms letterlijk met haar voeten in de klei met haar laarzen. Janzen gaat echter enthousiast aan de slag om zich nuttig te maken op de werkvloer bij de diverse bedrijven. Gelukkig is ze overal welkom en krijg ze soms mooie verhalen te horen van de medewerkers.

Aflevering 1
In de eerste aflevering moet Chantal Janzen direct flink aan de bak. Ze is uitgenodigd door de Amsterdamse brandweer om 24 uur lang mee te draaien. Dat betekent niet alleen meekijken, maar ook meewerken met het team. Ze wordt in een stressvolle 24 uur gevolgd, waarin ze op tijd in de wagen moet zitten bij het uitrukken voor vele meldingen. En bovendien wordt haar vrees voor hoogtes getest.

Ook zal Janzen meedraaien als medewerker in een pretpark, waarin ze wordt geconfronteerd met 'haar grootste angst.' Blij als een kind lijkt ze bovendien de regels op het pretpark voor medewerkers echter even te vergeten.

Chantal Komt Werken is vanaf donderdag 28 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen komt met nieuw seizoen van Chantal Komt Werken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: brandweer, pretpark, supermarkt, klei, spotlights, meldingen, videoland, eerste aflevering, tv-programma, meekijken, nuttig, chantal janzen, rtl, regels, team, angst, werk, rtl 4, baan, nieuw seizoen, aflevering 1, gelukkig, seizoen, chantal komt werken


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV