EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland live op tv

EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland live op tv
Eerste duel richting EK 2020

Sport :

Het Nederlands elftal trapt de EK-kwalificatiereeks voor het EK voetbal in 2020 op donderdag 21 maart af tegen Wit-Rusland. De NOS zendt de wedstrijd live op tv uit op NPO 3.

Opnieuw tegen Wit-Rusland
Tweeënhalf jaar na de 4-1 overwinning op Wit-Rusland in de WK-kwalificatie staan beide landen opnieuw tegenover elkaar in De Kuip in Rotterdam voor een EK-kwalificatiewedstrijd. Nederland zit verder in de kwalificatiegroep met Duitsland, Noord-Ierland en Estland.

Voorbeschouwing
Vanaf 20.00 uur blikt presentator Tom Egbers met oud-voetballers Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart vooruit op de wedstrijd. Jeroen Elshoff geeft vanaf 20.45 uur het commentaar bij Nederland - Wit-Rusland.

Nederland - Wit-Rusland is donderdag 21 maart om 20.45 uur te zien op NPO 3. De voorbeschouwing start om 20.00 uur. Bekijk hier het volledige overzicht van EK-kwalificatieduels van Nederland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EK-kwalificatie: Nederland - Wit-Rusland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: voetbal, rotterdam, wedstrijd, ek voetbal, nederland, oranje, live, nos, pierre van hooijdonk, tom egbers, presentator, overwinning, nederlands elftal, de kuip, rafael van der vaart, jeroen elshoff, ek 2020, npo, ek kwalificatie, wit-rusland, kwalificatie, commentaar, ek-kwalificatiewedstrijd, npo 3, live op tv, voorbeschouwing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV