Gerard Joling in jury The Masked Singer

Gerard Joling in jury The Masked Singer
Exclusief RTL-contract voor Joling

Nieuws :

Zanger en presentator Gerard Joling heeft een exclusief twee-jarig contract getekend bij RTL. Hij zal in ieder geval te zien zijn in het nieuwe muzikale tv-programma The Masked Singer. Daarnaast zal hij te zien zijn in nog enkele andere programma's.

Joling is sinds 1995 al te zien bij RTL en heeft diverse programma's gemaakt voor de zender, waaronder het succesvolle Geer & Goor. De zanger liet weten erg veel zin te hebben in deze stap: "Het is een nieuwe mijlpaal in mijn carriere en een eer om de komende twee jaar weer met hen aan de slag te gaan. Ik kan hele mooie programma's gaan maken, maar The Masked Singer heeft de doorslag gegeven."

Reactie Sve Sauvé
RTL-CEO Sven Sauvé is blij met de nieuwe samenwerking: "Gerard is zanger en entertainer, dus een ideaal jurylid. Door zijn manier van werken krijgt hij altijd oprechte verhalen bij mensen naar boven. En hij heeft de meest aanstekelijke lach van Nederland. We geven hem daarom graag de ruimte bij RTL."

The Masked Singer
Joling zal in The Masked Singer één van de juryleden zijn. Het programma zal vanaf september te zien zijn bij RTL 4. Het originele format komt uit Korea en is momenteel een enorme hit op het Amerikaanse FOX. In het programma moeten de juryleden en het publiek op zoek naar de identiteit van een bekende persoon, die vermomd optreedt in de studio. De overige juryleden zijn nog niet bekend.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling in jury The Masked Singer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: korea, nederland, gerard joling, presentator, samenwerking, goor, carriere, contract, 1995, tv-programma, identiteit, zender, ceo, rtl, jarig, zanger, publiek, reactie, rtl 4, fox, format, geer & goor, exclusief, studio


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV