TV-première Bedankt Voor Alles van Philippe Geubels zaterdag op tv

TV-première Bedankt Voor Alles van Philippe Geubels zaterdag op tv
Show te zien bij RTL 4

Nieuws :

De comedyshow Bedankt Voor Alles van de Belgische cabaretier Philippe Geubels is zaterdag te zien bij RTL 4. Geubels speelde de show afgelopen drie jaar in Nederland en België en is zaterdag voor het eerst op tv te zien.

Gezinsleven
In de show geeft Geubels op humoristische wijze antwoord op allerhande vragen over relaties, het vaderschap en het gezinsleven. Het zijn droge humor en herkenbare, monotome stem maakt de stand-upcomedian veel grappen over zijn vrouw, zijn gezinsleven en zijn vaderschap.

Populair
Philippe Geubels is één, zo niet dé populairste Belgische cabaretier van Nederland. Geubels staat sinds 2005 al op het podium en een doorbrek in Belgie volgde snel. In Nederland brak Geubels door met zijn voorstelling Made In Belgium, waarna hij ook het grote publiek voor zich wist te winnen door zijn deelname in verschillende tv-programma's.

Bedankt voor Alles is zaterdag 23 maart om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV-première Bedankt Voor Alles van Philippe Geubels zaterdag op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: belgië, nederland, vrouw, voorstelling, cabaretier, allerhande, humor, relaties, tv-programma, show, deelname, podium, rtl, publiek, Philippe Geubels, grappen, rtl 4, stand-upcomedian


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV