Filmrecensie: What Men Want

Filmrecensie: What Men Want
Taraji P. Henson in flauwe komedie en herhaling van zetten

Film :

Vanaf 14 maart is de komedie What Men Want met actrice Taraji P. Henson te zien in de Nederlandse bioscopen. In het jaar 2000 heeft acteur Mel Gibson nog een groot succes te pakken met de komedie What Women Want. Is deze herhaling van zetten in 2018 nog steeds leuk? Lees hier de filmrecensie van What Men Want.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Medium Sister
Hoofdpersoon Ali David (Taraji P. Henson) staat vanaf het begin van deze komedie centraal. Zij is een succesvolle vrouwelijke sportagent die werkt in een mannenwereld, waar haar collega's van de andere sekse de dienst uitmaken. Wanneer ze door een ontmoeting met een medium genaamd Sister de kracht krijgt om de gedachten van mannen te lezen, is ze haar mannelijke collega's toch een stap voor.

Taraji P. Henson en Erykah Badu in de film What Men Want

Beoordeling van Gids.tv
Hollywood blaast succesformules graag nieuw leven in, wat ook blijkt uit de komedie What Men Want. Dit kan heel leuk uitpakken, maar in dit geval werkt het averechts: de film valt tegen. Met geforceerde grappen en overdreven acteerwerk komt de film niet goed uit de verf. De leukste momenten zitten in de trailer, waardoor er maar weinig overblijft in het eindproduct. Lichtpunt is de rol van het medium Sister, vertolkt door de flamboyante zangeres Erykah Badu. Zij brengt gelukkig nog een glimlach op je gezicht. Een tip: trek de oude versie, What Women Want, nog eens uit de kast; die was echt veel leuker.

Cast
Naast Taraji P. Henson (Proud Mary) en Josh Brener (The Front Runner) zijn ook Erykah Badu (The Cider House Rules) en Aldis Hodge (Jack Reacher: Never Go Back) te zien in deze film. What Men Want is geregisseerd door Adam Shankman (A Walk to Remember).

What Men Want is vanaf 14 maart 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Komedie. Tijdsduur: 117 minuten. IMDb-score 4,4. Lees hier meer over de film What Men Want.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: What Men Want of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV