5 romantische films om de lente van 2019 te vieren

5 romantische films om de lente van 2019 te vieren
The Sun is Also a Star, Big Fish en meer

Kijktip :

De lente is officieel weer begonnen en dat is reden genoeg om de bloemetjes eens flink buiten te zetten met deze vijf romantische lentefilms, waaronder de splinternieuwe film The Sun is Also a Star en de Disneyfilm Cinderella. Lees hieronder vijf mooie films om de lente mee te vieren.

1. Big Fish (2003, IMDb ★ 8,0)
Als er één film het kijken waard is deze lente, dan is het wel Tim Burton's Big Fish. Een prachtig verhaal over liefde, verlies en fantasie. Big Fish is een must-see als je een beetje weg wilt dromen. Fenominale regisseur Burton komt eind deze maand ook met de live-action sensatie Dumbo naar de bioscoop. Lees hier waar je de film Big Fish kunt streamen.

2. Her (2013, IMDb ★ 8,0)
Met deze combinatie van sci-fi en liefdesdrama heeft regisseur Spike Jonze met Her de perfecte lentefilm gecreëerd: zachte kleuren, zonlicht, dromerige liedjes en liefde. Her vertelt het futuristische en nostalgische liefdesverhaal van schrijver Theodore (Joaquin Phoenix), die verliefd wordt op zijn computersysteem Samantha (Scarlett Johansson). Een film die in deze maatschappij zijn tijd ver vooruit is. Lees hier waar je de film Her kunt streamen.

3. Bambi (1942, IMDb ★ 7,3)
Een ultiem voorjaarsgevoel met deze nostalgische Disneytekenfilm. Het schattige hertje Bambi met zijn vriendje Stampertje en een lief, maar ook ontroerend verhaal over voorjaar, verlies, liefde en vriendschap. Lees hier waar je de film Bambi nog meer kunt bekijken.

4. Cinderella (2015, IMDb ★ 6,9)
Absoluut een aanrader is deze moderne versie van het wereldberoemde sprookje Assepoester. Rijkdom, romantiek, fantasie en prachtige kostuums plus mooie special effects. Wederom een verrassing die je niet ziet aankomen na de zoveelste verfilming van dit verhaal. Lees hier waar je de film Cinderella kunt streamen.

5. The Sun is Also a Star 2019)
Het populaire youngadultverhaal The Sun Is Also a Star uit 2016 is verfilmd en zal vanaf 16 mei 2019 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop. Het verhaal speelt zich af in New York, waar de paden van Natasha (Yara Shahidi) en Daniël (Charles Melton) elkaar kruisen. Bloeit hier een frisse nieuwe liefde op of gooien familieproblemen of het lot roet in het eten? Lees hier meer over de film The Sun is Also a Star.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5 romantische films om de lente van 2019 te vieren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV