Milaan-San Remo 2019 live op tv

Milaan-San Remo 2019 live op tv
Italiaanse wielerwedstrijd op Eurosport

Sport :

Op zaterdag 23 maart wordt Milaan-San Remo, de eerste grote wielerklassieker van het jaar, gereden. De koers, die ook wel La Primavera (de lente) genoemd wordt, is alleen te zien bij Eurosport op tv en online via de Eurosport Player.

Parcours
De 291 kilometer lange klassieker is vaak een lange aanloop naar de spannende slotfase met de beklimmingen van de Cipressa en de Poggio en de laatste vijf kilometer bergaf.

Favorieten
Een jaar geleden was Vincenzo Nibali de verrassende winnaar. Vaak eindigt Milaan-San Remo in een sprint. In dat geval worden Caleb Ewan, Peter Sagan, Elia Viviani en de Nederlander Dylan Groenewegen gezien als favorieten.

Milaan-San Remo is zaterdag 23 maart vanaf 14.30 uur te zien op Eurosport 1 en online via de Eurosport Player. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Milaan-San Remo 2019 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: sport, milaan, wielrennen, peter sagan, nederlander, live, elia viviani, vincenzo nibali, winnaar, klassieker, sprint, koers, parcours, eurosport, caleb ewan, milaan-san remo, online, dylan groenewegen, eurosport player, live op tv


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV