Nederland - Duitsland live op tv in EK-kwalificatie

Nederland - Duitsland live op tv in EK-kwalificatie
Tweede wedstrijd in groep

Sport :

LIVE: Alle goals Nederland - Duitsland

Bekijk de samenvatting en alle goals van deze wedstrijd.

Op zondag 24 maart wordt vanaf 20.45 uur de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Duitsland gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De NOS doet live verslag van het duel op NPO 1.

Eerste duel
Met een 4-0 overwinning op Wit-Rusland is het Nederlands elftal goed begonnen aan de kwalificatiereeks. Voor Duitsland is de wedstrijd tegen Oranje de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie voor het EK van 2020. Afgelopen week eindigde een oefenwedstrijd tegen Servië in 1-1.

Voorbeschouwing
Voor de wedstrijd begint om 19.30 uur op NPO 1 al de eerste voorbeschouwing. Tom Egbers presenteert de uitzending en Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zijn de analisten. Na het NOS Journaal van 20.00 uur wordt er vanaf 20.20 uur verder vooruitgeblikt op de kraker van Nederland tegen Duitsland. De aftrap is om 20.45 uur. Jeroen Elshoff geeft het commentaar. Vanaf 19.50 uur is op NPO 3 een voorbeschouwing in Makkelijk Scoren te zien.

Nederland - Duitsland is zondag 24 maart om 20.45 uur live te zien op NPO 1. De samenvatting en doelpunten zijn op Gids.tv terug te zien. Bekijk hier het volledige overzicht van EK-kwalificatieduels van Nederland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Duitsland live op tv in EK-kwalificatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV