Sinan Can gaat op zoek naar de Klas van Elias

Sinan Can gaat op zoek naar de Klas van Elias
Zoeken naar Syrische klas door de hele wereld

Kijktip :

BNNVARA komt vanaf 25 maart met het nieuwe programma Sinan zoekt de klas van Elias op NPO 3. In het tweeluik gaat Sinan Can op zoek naar de 42 klasgenoten van de gevluchte Elias.

Klassenfoto
De 17-jarige Elias was 10 jaar oud toen hij uit zijn geboortestad Aleppo naar Nederland vluchtte. Een klassenfoto is één van de weinige dingen die hij heeft overgehouden aan zijn leven in Syrië. Zeven jaar later woont Elias in Enschede, maar waar wonen zijn toemalig klasgenoten?

Antwoorden
Zijn ze allemaal nog in leven? Hoe gaat het nu met ze? In het tweeluik gaat Sinan Can op zoek naar antwoorden. De zoektocht met de klassenfoto brengt hem naar Syrië, Libanon en Australië.

Tussenkop
Sinan Can maakte voor BNNVARA eerder Voorbij de grenzen van Saoedi-Arabië en In het spoor van IS. Ook deed hij mee aan Wie is de Mol 2019. Kijk hier voor meer over Sinan zoekt de klas van Elias.

Sinan zoekt de klas van Elias is op 25 maart en 1 april om 21.25 uur te zien op NPO 3. Sinan zoekt de klas van Elias terugkijken kan ook op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sinan Can gaat op zoek naar de Klas van Elias of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen