Deze 10 films komen in april 2019 in de bioscoop

Deze 10 films komen in april 2019 in de bioscoop
Baantjer: Het Begin, Avengers: Endgame en meer

Film :

De maand april 2019 gaat nu al de geschiedenis in als één van leukste maanden voor nieuwe bioscooptitels. Naast de nieuwe Baantjer film zijn er deze maand ook veel superhelden te zien. Met de badass Hellboy, de vrolijke Shazam! en de grote finale Avengers: Endgame. Lees hier de belangrijkste 10 bioscooptitels voor de maand april 2019.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Shazam! (4 april)
Roep het magische woord en een nieuwe superheld is een feit. Shazam! krijgt in het buitenland al positieve kritieken. Met een aantal grappige trailers kan het bijna niet anders dan dat DC Comics een leuke titel in handen heeft. Lees hier het artikel Shazam! Wat weten we allemaal al van deze film?. Lees hier nog meer over de film Shazam!.

2. Pet Sematary (4 april)
Horrorliefhebbers opgelet! Steven King's bekendste boek krijgt een tweede verfilming. In de zeer heftige en spannende trailer zien we de familie Creed, die verhuizen naar het platteland. Al snel vertellen de buren dat er een onheilspellende dierenbegraafplaats vlak in de buurt van hun nieuwe huis is. De trailer ziet er erg goed uit, dus dat belooft wat. Lees hier meer over de film Pet Sematary.

3. Gloria Bell (4 april)
Oscarwinnares Julianne Moore speelt de 58-jarige Gloria. Soms voelt Gloria zich eenzaam, maar toch maakt ze wat van het leven. Ze duikt in het vrijgezelle nachtleven om daar de liefde van haar leven te ontmoeten. De mix van komedie en drama past goed bij alles-kunner Moore. Lees hier meer over de film Gloria Bell.

4. Fighting With My Family (4 april)
Een waargebeurd verhaal over de WWE-worstelaar Paige (Florence Pugh, Malevolent). In de keiharde wereld van de WWE (World Wresting Entertainment) moeten zij en haar broer zich bewijzen om aan de top te komen van deze bijzondere Amerikaanse sport. Dwayne The Rock Johnson heeft deze film geproduceerd en speelt zelf ook mee. Lees hier meer over de film Fighting With My Family.

5. Missing Link (10 april)
Deze animatiefilm gaat over Sir Lionel Frost. Hij doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega's. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Lees hier meer over de film Missing Link.

6. Hellboy (11 april)
Nog een superheldenfilm in april, maar Hellboy is wel een uitzondering op de regel. De legendarische demonische superheld (helaas niet gespeeld door Ron Perlman, maar door David Harbour) gaat absoluut over de grens. Er bestaan twijfels of Hellboy wel echt leuk gaat worden, maar dat het over-de-top gaat worden, staat vast. Lees hier meer over de film Hellboy.

David Harbour als Hellboy

7. Baantjer: Het Begin (16 april)
Het legendarische duo is terug! Rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) wordt dit keer geholpen door zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt). Begin jaren '80 stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de inhuldiging van prinses Beatrix. Lees hier meer over de film Baantjer: Het Begin.

8. Wonder Park (17 april)
Vrolijkheid in deze dolle achtbaanrit met het meisje June in de hoofdrol. Zij ontdekt een magische pretpark waar pratende dieren leven. Er zijn een een paar bekende stemmen te horen, zoals actrices Mila Kunis en Jennifer Garner en acteur Matthew Broderick. Lees hier meer over de film Wonder Park.

9. After (18 april)
Goed nieuws voor de Fifty Shades-fans onder ons. De nieuwe film After wordt nu al vergeleken met de sexy Shades-reeks. Het verhaal gaat over Tessa, een verlegen hardwerkende student die alles goed voor elkaar heeft. Ze begint het eerste jaar van haar studie vol motivatie, maar haar wereldje wordt flink opgeschud wanneer Hardin ineens in haar leven verschijnt. Lees hier meer over de film After.

10. Avengers: Endgame (24 april)
Eindelijk is het dan zover! Marvels grootste finale wordt gegarandeerd epische bioscooppremière. Zo weten we dat dit spektakel ruim drie uur gaat duren. We zijn vorig jaar met de film Avengers: Infinity War in wanhoop achtergelaten, toen vele superhelden verloren in de strijd tegen de opper-schurk Thanos en zijn Infinity-Stones. Lees hier het artikel Avengers: Endgame: Wat weten we allemaal al van deze film? En lees hier nog meer over deze film Avengers: Endgame.

Deze films zijn deze maand in de bioscoop. Bekijk hier het complete aanbod in de Nederlandse bioscoop.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV