Beau van Erven Dorens in gesprek over presentatie RTL Late Night

Beau van Erven Dorens in gesprek over presentatie RTL Late Night
RTL in gesprek met presentator

Nieuws :

Beau van Erven Dorens is met RTL in gesprek over de opvolging van Twan Huys in RTL Late Night. Dat heeft de presentator dinsdag verteld in het radioprogramma Mattie & Marieke op QMusic.

De naam van Van Erven Dorens wordt regelmatig genoemd als nieuwe presentator van het inmiddels gestopte programma, maar nu heeft de presentator ook zelf bevestigd dat er gesprekken gaande zijn. Enigszins twijfelend gaf Van Erven Dorens antwoord op de vraag van Marieke Elsinga of hij benaderd was voor het programma, in welke hoedanigheid dan ook: “Als ik daar antwoord op geef, zullen we daarna dan overgaan op belangrijkere zaken? Wat dit is eigenlijk onbelangrijk.”

Lees ook: Beau Five Days Inside stopt op initiatief van Beau van Erven Dorens zelf

“We zijn in gesprek,” luidde het kort maar krachtige antwoord vervolgens van Van Erven Dorens. Op de vraag wat de status van de gesprekken was, wilde Van Erven Dorens niet ingaan. “We zijn in gesprek,” luidde opnieuw het antwoord van de glimlachende presentator. Wel liet hij weten dat hij zijn andere programma’s, zoals Beau Five Days Inside en het Rotterdam Project, liever niet wil opgeven, omdat deze programma’s te diep in zijn hart zitten en hij daar met veel plezier aan werkt.

Beau van Erven Dorens is vanaf dinsdag 26 maart om 20.30 uur te zien in Beau Five Days Inside. Je kan na de uitzending alle afleveringen van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens in gesprek over presentatie RTL Late Night of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV