Beau Five Days Inside stopt op initiatief van Beau van Erven Dorens zelf

Beau Five Days Inside stopt op initiatief van Beau van Erven Dorens zelf
Volgens de presentator zijn de instellingen 'op'

Nieuws :

Het succesvolle programma Beau Five Days Inside, dat vanaf dinsdag 26 maart het tweede seizoen uitzendt, zal stoppen. Dit is op initiatief van Beau van Erven Dorens. Volgens hem zijn er niet meer genoeg instellingen over om nog een derde seizoen te vullen.

Gouden Televizierring
In het veelgeprezen programma verblijft Beau van Erven Dorens vijf dagen lang in een afgesloten instelling, waar het publiek normaal gesproken niet naar binnen mag. Het eerste seizoen, dat vanaf 27 februari 2018 te zien was, werd een groot succes. Afgelopen najaar ontving Van Erven Dorens voor zijn programma zelfs de Gouden Televizierring. Ook won hij de Zilveren Televizierster voor Beste Presentator en de prijs van Omroepman van het Jaar.

En nu?
In de eerste aflevering, die vanavond (26 maart) wordt uitgezonden, verblijft Van Erven Dorens in Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen. De eerste beelden van die uitzending zijn hierboven te zien. Ook was er een instelling waar hij het geen week volhield: een opvang voor HIV-sekswerkers in Nairobi, Kenia. Vandaag kwam ook het nieuws naar buiten dat Van Erven Dorens met RTL in gesprek is over een eventuele Late Night-talkshow, als opvolger van Twan Huys.

Beau van Erven Dorens is vanaf dinsdag 26 maart om 20.30 uur te zien in Beau Five Days Inside. Je kunt alle afleveringen van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau Five Days Inside stopt op initiatief van Beau van Erven Dorens zelf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV